Personal developement through mentoring, mindfulness and meditation.

OM

DIN TRANSFORMATION ER MIN VISION

Da jeg var yngre følte jeg mig ofte utilstrækkelig. Angst dominerede min hverdag og jeg var udfordret af stress og manglende kontakt til min krop. Jeg var stærkt afhængig af anerkendelse udefra og jagtede den konstant – for det var den eneste måde, jeg kunne opnå mere glæde. Eller rettere - det var den illusion jeg levede i. For det var præcis lige så effektivt, som når en hund løber efter en pølse bundet til halen. Uanset hvor hårdt den prøver, fanger den aldrig dét, den drømmer om. Og det samme gjaldt for mig – i hvert fald indtil jeg ændrede min taktik.


Det gik op for mig at ægte tilfredshed ikke kan opnås ved ydre anerkendelse. Uanset hvor dejlig din partner er eller hvor fedt et job du har, er det din indre tilstand der afgør hvordan du oplever dit liv. Om du er tilfreds eller utilfreds. Taknemmelig eller bitter.


Det er videnskabeligt bevist at det kun er ti procent af dit glædesniveau, der afhænger af ydre omstændigheder. Den måde du opfatter virkeligheden på er subjektiv og du kan dreje dit liv i en retning, der er langt bedre for dig, ved at arbejde med dig selv på den rigtige måde. I min optik er det vigtigt, at du skaber forandring på flere niveauer, hvis du vil opnå ægte transformation. Og derfor arbejder vi i flere lag hos mig.


Mit liv tog en helt uventet en fantastisk drejning, da jeg oplevede flere personlige tab inden for en kort periode. Jeg blev tvunget til at søge efter mening og glæde et andet sted og det betød at jeg begyndte at kigge indad for at finde svar. Og den rejse har bragt mig så meget længere, end jeg vidste var muligt.


Meditation og tantra har forandret min verden og betyder at jeg i dag lever et langt mere tilfredsstillende liv. Jeg er uddannet instruktør i meditation og mindfulness ved Henning Daverne og medejer af foredragsvirksomheden Karmapiloterne. Jeg er også uddannet tantra behandler ved Spirituel Tantra og har arbejdet der med healing, kropsterapi og personlig udvikling på daglig basis. Derudover er jeg elev hos en yogi i Indien og dyrker yoga, mantra og meditation som en del af min daglige praksis.


Jeg er stærk motiveret af min egen proces hvor mange af mine udfordringer er forandret til styrke, integritet, indre ro, glæde, sensualitet og kropsbevidsthed. Min vision med My Soul Guide Copenhagen er at give mine erfaringer videre i et trygt setup, hvor du kan være dig selv 100 procent og transformere dit liv igennem healing og accept.
© Copyright 2015. All Rights Reserved.